0443605627

Hoitoaikasi voit varata Timma sähköisen ajanvarauksen kautta https://timma.fi/reservation/kosmetologihoitolabla...  

Voit myös varata ajan soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Facebookin ja whatsapin kautta voit olla myös yhteydessä.

Jotta hoidettavan asiakkaani hoitohetki olisi rauhallinen, pyrin välttämään puhelimeen vastaamista hoidon aikana. Jätäthän silloin rohkeasti viestin vastaajaani, niin otan sinuun yhteyttä.

Kauneuskeskus Siesta sijaitsee Kouvolassa Sakaristonmäellä, Kosmetologihoitola BlackVanillan yhteydessä.

Avoinna sopimuksen mukaan.

p. 044 360 5627

teija@kauneuskeskussiesta.fi tai info@blackvanilla.fi

Sakaristontie 6, Kouvola

Jos joudut peruuttamaan aikasi, niin teethän sen vuorokautta aiemmin. Peruuttamattomasta tai käyttämättäjätetystä ajasta veloitamme maksun.

Kauneuskekus Siesta


Kauneuskeskus Siesta on perustettu vuonna 2012, yrittäjänä toimii SKY-kosmetologi ja sertifioitu ripsimuotoilija Teija Seitsonen.

Olen valmistunut Lahden sosiaali- ja terveysalanoppilaitoksesta vuonna 2008. Olen siitä asti työskennellyt hoitotyössä. Käyn säännöllisesti päivittämässä osaamistani, ja kouluttaudun alan viimeisimpien oppien mukaan.


Olen keskittynyt hoitotyöhon, ja etenkin ihonhoito on lähellä sydäntäni. Tavoitteenani on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneuden ja ihonhoidon parissa. Tehokkaiden hoitojen lisäksi saat rentouttavan ja rauhallisen lepohetken itsellesi, poissa arjen kiireistä. Haluan antaa jokaiselle yksilöllistä, tehokasta ja ajanmukaista kauneudenhoitopalvelua ammattitaidolla.


Olet lämpimästi tervetullut Siestaan!