0443605627

Kauneuskeskus Siesta on muuttanut!

Kauneuskeskus on muuttanut  1.9.2018 Kosmetologihoitola BlackVanillan yhteyteen. Uusi osoite on Sakaristontie 6, Kouvola

Ajan voit varata Timma sähköisen ajanvarauksen kautta: https://timma.fi/reservation/kosmetologihoitolabla... puhelimitse: 044 360 5627, sähköpostitse: teija@kauneuskeskussiesta.fi tai info@blackvanilla.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Hydraderm cellular energy

Uusi vallankumouksellinen menetelmä!

Hydraderm cellular energy -laitteen kolme uutta vaihetta: Dynaaminen ionisaatio, lämpöenergia ja lihasstimulaatio tekevät ihosta vuosia nuorekkaamman. Laitteella tehtävät hoidot tarjoavat veitsettömän vaihtoehdon kosmeettiselle kirurgialle ja antavat merkittäviä tuloksia, jotka näkyvät välittömästi, ja ovat kivuttomia sekä sopivat kaikille.

SkinPen mikroneulaus

SkinPen on ennennäkemättömän tehokas hoitomuoto, jossa automaattisen neulauskynän avulla ihoon tehdään mikrokanavia hyvin ohuilla neuloilla. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihapppoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. Mikroneulauksella saadaan loistavia tuloksia hoitamaan erityisesti sameaa ihoa, pigmenttimuutoksia, juonteita, ryppyjä ja arpia. Lopputuloksena on kaunis, kiinteä, hyvinvoiva, nuorekas i

Anna lahjaksi omaa aikaa! Voit valita lahjaksi hoitovalikoimastamme mieluisen hoidon tai haluamasi summan, jolloin lahjansaaja voi itse valita haluamansa hoidon tai käyttöönsä laadukkaita tuotteita.

Lahjakortin saat ottamalla yhteyttä puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä): 044 360 5627, sähköpostilla:  teija@kauneukeskussiesta.fi, tai voit tulla käymään hoitolassa. Lahjakortin lähetys onnistuu myös pidemmänkin matkanpäähän tai suoraan lahjansaajalle. Tervetuloa Siestaan!

Artdeco

Loihdi ihanilla Artdecon meikeillä haluamasi meikki niin juhlaan kuin arkeen.

Voit yhdistellä värejä oman mielesi mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Tule kokoamaan oma upea meikkipalettisi ihanista sävyvaihtoehdoista.