0443605627

Guinot kasvohoidot

Guinot -kauneushoitolahetki on investointi omaan kauneuteen ja hyvinvointiin. Ihosi lepää ja saa uutta elinvoimaa. Hieronta on oleellinen osa jokaista Guinot erikoiskasvohoitoa; kasvohieronta ja hoitavat hieronta voiteet stimuloivat mikroverenkiertoa, jolloin iho saa happea ja erergiaa.

Jokaisella hoitokerralla määritellään juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi vastaava Guinot erikoiskasvohoito, jonka tulokset näet välittömästi. Hoidon jälkeen tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja ihosi näyttää kauniin heleältä. Käytössäni on tehokkaat Guinot laitehoidot sekä manuaaliset erikoiskasvohoidot.

Hydradermie Youth

Iho hehkuu kauneutta ja kasvot ovat silminnähden levänneet. Iho on pehmeämpi ja puhtaampi. Yksilöllinen hoito takaa tulokset juuri Sinun ihollesi. Hydradermie Youth-hoidossa lisätään ihon solujen aktiivisuutta luoden kiinteämpi, nuorekkaampi ja säteilevämpi iho. Hoidon salaisuuksia ovat dynaaminen ionisaatio ja lämpöenergia. Dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutuminen syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää. Lämpö ja happiterapia herättävät nukkuvat solut sekä palauttavat ihon heleyden. Hieronta täydentää laitteen ominaisuuksia, rentouttaen kasvoja ja parantaen ihonalaista mikroverenkiertoa. Hoito saa sinut tuntemaan ja näyttämään nuoremmalta. Hinta alk. 95€

Hydradermie Lift

Guinot on luonut mahdolisuuden kääntää ajan kulun kohti nuoruutta aktivoimalla kasvojen lihaskuntoa, kohottaen piirteitä ja saaden aikaan kiinteämmän sekä selkeämmät kasvojen piirteet. Hoidon salaisuudet koostuvat kolmesta vaiheesta: Lymfan avaukset: Lymfaattiset elektrodit aktivoivat lymfanestekiertoa, lieventävät lihasjännitystä, lisäävät mikroverenkiertoa ja uudistavat kasvonpiirteitä. Lihasstimulaatio: Vahvistaa ainutlaatuisesti kasvojenlihaksia ja kohottaa luonnollisesti kasvojenpiirteitä. Hieronta rentouttaa ja parantaa mikroverenkiertoa. Iho on uudistunut, kiinteämpi ja napakampi. Kasvonpiirteet kohoavat huomattavasti jo ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitosarjalla.

Hinta alk. 98€, Express alk.65€

Hydradermie Superior

Täydellinen erikoiskasvohoito sinulle, joka arvostat tehokkuutta ja ylellisyyttä! Tässä erikoishoidossa tulevat kaikki Hydraderm cellular energy laitteen hyödyt: Dynaaminen ionisaatio, lämpöenergia ja lihasstimulaatio, jotka tekevät ihostasi vuosia nuorekkaamman. Hinta 150€.

Hydradermie eye logic

Kauniimmat silmät! Vaativa silmänympärysalue tarvitsee oman erikoishoitonsa. Hoito voidaan tehdä omana hoitonaan tai kasvohoidon yhteydessä. Eye logic hoito yhdistää Hydradermie -laitehoidon tehon ja kosmetologin hoitavat kädet. Hoito on suunniteltu taistelemaan vanhenemisen ja väsymyksen merkkejä vastaan, se poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia, sekä tasoittaa ilmejuonteita ja ryppyjä. Hoidon jälkeen silmät näyttävät kirkkailta, iho on tasoittunut sekä väsymyksen jäljet häivytetty. Hinta 65€.

Hydraclean

Kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Lyhyt erikoiskasvohoito voidaan loistavasti yhdistää myös muihin Guinot-erikoiskasvohoitoihin. Hinta alk. 47€.

Age summum

Äärettömän kaunis iho! Erikoiskasvohoito on tarkoitettu ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Ainutlaatuinen kiinteyttävä erikois-hieronta viimeistelee hoidon. Hinta 91€

Hydra peeling

Ihoa uudistava erikoiskasvohoito! Poistaa ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon hehkun, vähentää pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon väriä. Hoito uusii tehokkaasti ihoa joko Hydra ph happokuorinnalla tai Hydrabrasion mekaanisella kuorinnalla. Hoito räätälöidään sinun kauneustavoitteidesi ja ihosi kunnon mukaan. Parhaimmat tulokset saat  sarjahoidolla 1 hoito viikossa, 3 vkon sarjana. Hinta 91€

Liftosome

Kiinteyttää ja kohottaa välittömästi veltostuneen ihon ja väsähtäneen ilmeen. Kiire ja stressi näkyy ihossa. Liftosome -hoito taikoo kasvoillesi raikkaan, nuorekkaan ilmeen. Hoidossa käytetään lämpönaamio, joka imeyttää aktiiviaineita ja kiinteyttä kasvonpiirteitä antaen iholle uutta energiaa. Kasvosi ovat silminnähden nuorekkaammat ja kiinteämmät. Hinta 91€

Aromatic

Erikoiskasvohoito, jonka kasviperäiset vaikuttavat aineet, aromaattiset öljyt sekä rentouttava kasvohieronta saavat ihon hehkumaan kauniina ja kuulaana. Hoidossa käytetään juuri sinun kauneustavoitteesi mukaisia öljyjä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Aromaattisten öljyjen kaunistavat ja rentouttavat vaikutukset yhdistettynä hierontaan ovat avaimia hyvään oloon ja tasapainoon. Hoidon jälkeen säteilet -ulkoisesti ja sisäisesti. Hinta 84€.