0443605627

Kaneuskeskus Siesta palvelut

Kun kaipaat ihollesi ja kehollesi kokonaisvaltaista hyvinvointia, anna hetki aikaa itsellesi Siestassa!
Tule rentoutumaan, virkistymään, nauttimaan ja kaunistumaan. Siestan palveluista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon toiveillesi ja tarpeillesi. Hoidan sinua ammattitaidolla ja laadukkailla ihonhoitotuotteilla.

Tutustu palveluihimme ja varaa aika itsellesi tai anna lahjaksi läheisellesi. Hoitola on joustavasti avoinna arkipäivisin sopimuksen mukaan.
Lämpimästi tervetuloa!

Guinot kasvohoidot

Guinot -kauneushoitolahetki on investointi omaan kauneuteen ja hyvinvointiin. Ihosi lepää ja saa uutta elinvoimaa. Hieronta on oleellinen osa jokaista Guinot erikoiskasvohoitoa; kasvohieronta ja hoitavat hieronta voiteet stimuloivat mikroverenkiertoa, jolloin iho saa happea ja erergiaa.

Jokaisella hoitokerralla määritellään juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi vastaava Guinot erikoiskasvohoito, jonka tulokset näet välittömästi. Hoidon jälkeen tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja ihosi näyttää kauniin heleältä. Käytössäni on tehokkaat Guinot laitehoidot sekä manuaaliset erikoiskasvohoidot.

Dermalogica kasvohoidot

Dermalogica kasvohoito on joka kerta erilainen. Ihoterapeuttisi suunnittelee hoidon yksilöllisesti Face Mapping -ihoanalyysin avulla. Saat aina ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaisen hoidon.

Yksilöllisesti juuri sinun ihollesi ja tarpeillesi suunniteltu
kasvohoito. Sinun ei tarvitse osata päättää hoidon sisältöä etukäteen,
hoitoon tullessasi suunnittelemme yhdessä hoidon sisällön.
Kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa käytämme edistyksellisiä
hoitotuotteita, menetelmiä ja tekniikoita.

Voit ostaa tuotteita myös verkkokaupasta alla olevasta linkistä: http://www.dermahub.fi?sellerID=508ca3392bb25b1ef1...

Dermaviduas

Miksi Dermaviduals kosmetiikka on poikkeuksellista?

dermaviduals ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitun saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesetiinista saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS-voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihan sarveiskerroksen rakennetta.

DMS-rakenne täydentää soluväliainetta kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita: dermaviduals-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita.

SkinPen mikroneulaus

Mikroneulaus, eli kollageeni- induktioterapia, on tehokas hoitomuoto, jossa automaattisen neulauskynän avulla ihoon tehdään mikrokanavia hyvin ohuilla neuloilla. Iholle yhdistelemällä välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihappoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. 

SkinPen mikroneulauslaite stimuloi kehon luonnollista paranemisprosessia, aiheuttaen kudokseen hallittua traumaa. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia parantaen ihon rakennetta ja lisäten kimmoisuutta. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen myötä ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät. Yksikin hoitokerta saa aikaan jo näkyviä tuloksia. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme 3-6 hoidon sarjaa. Hinta: alk.150€

Glykopeel / Time peel / Bright peel / Light peel

Tehokas kemiallinen kuorintahoito, jonka vaikutus antaa nopean ja pitkäkestoisen ihoa uudistavan (kirkkaus,epätasaisuus) ja hoitokertojen myötä lisääntyvän (rypyt, pigmenttiläiskät) vaikutuksen. Kemiallisen kuorinnan tavoitteena on parantaa ihon laatua ja toimintaa. Kuorinta kiinteyttää ja heleyttää ihoa, tasoittaa ryppyjä ja muita ikämuutoksia, hoitaa ihon epätasaisuuksia ja laajentuneita huokosia sekä rauhoittaa lievää aknea. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihosta tulee heleämpi ja pehmeämpi, parhaat tulokset saat iholle 5-6 kerran sarjahoidolla. Sopii kaikille ihotyypeille ympärivuotisesti. Kuorinnan vahvuus valitaan ihon ja hoitotavoitteiden mukaan. Hinta: 110€

Xtreme Lashes ripsienpidennykset

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä? Xtreme Lashesin avulla saat kauniit ja helppohoitoiset ripset -ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan!

Xtrema Lashes -ripsienpidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta -kuten omiltasi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta. Ripsienpidennykset eivät ole kuten perinteiset tekoripset, koska ne istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin ne näyttävät luonnollisilta.

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes -ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ne tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä, samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme käyntiä ripsistylistin luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää. Ripsienpidennys 150€, huolto alkaen 60€

Muut hoitopalvelut

Iho on kehosi suurin elin, anna myös vartalonihosi nauttia hemmottelevista ja tehokkaista hoidoista. Hoitojen yhteydessä saat myös itsellesi kestovärjäykset sekä karvojen poiston lämmin vahalla. Myös kädet ja kynnet saavat uuden ilmeen käsihoidoilla. Kun ihosi on hyvin hoidettu, myös meikki näyttää kauniilta kasvoillasi, meikkaukset juhlaan ja arkeen juuri Sinun mieltymyksen mukaan.

Kysy lisää muista palveluista, niin räätälöidään sinulle sopiva hoitokokonaisuus!