0443605627

Muut hoitopalvelut

Hot Stone kivihoito

Hot Stone kiviterapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa käytetään laava- ja sedimenttikivilajeja yhdistettynä aromaterapiaan ja erilaisiin hierontatekniikoihin. Kivien lämmittävillä ja viilentävillä vaikutuksilla vahvistetaan ja syvennetään hieronnan kykyä poistaa jännityksiä ja vähentää stressiä, sekä tasapainotta tukkeutuneita tai ylikierroksilla käyviä energioita. Tällä tavoin saavutamme kokonaisvaltaisen kehon hyvinvoinnin.

Kivien lämpötila välittyy kehoon heijastesiirtyminä lihaskudoksissa ja nivelissä, joka pehmittää lihaksia ja helpottaa lihaskipuja. Lämpimien kivien käyttö stimuloi elimistön verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä kuona-aineiden poistumista. Kylmien kivien teho perustuu niiden fyysisiin ja kemiallisiin ominaisuuksiin. Kylmiä kiviä käytetään helpottamaan tukoksia tietyllä alueilla kuten nenä-ja poskionteloalueet ja silmänympärykset. Ne auttavat tasoittamaan punoitusta ja rauhoittamaan ärsytyksiä.

Lämpimien ja kylmien kivien aikaansaamaa vaikutusta voidaan käyttää joko helpottamaan verenkiertoa huonosti toimivilla alueilla tai vastavuoroisesti helpottamaan painetta alueilla, jossa on verentungosta. Kivien vaihtelu parantaa mikroverenkiertoa ja kudosten hapensaantia. Kivien oikealla asettelulla on suora vaikutus kyseiseen ihoalueeseen, mutta myös keskushermoston kautta muualle kehoon. Ihon pinnassa aikaansaatu stimulaatio yltää selkäytimeen ja jatkaa sieltä muihin elimiin. Hinta 95€.

Vartalohoidot

Vartalohoidot voidaan räätälöidä juuri sinun toiveidesi, ja ihon tarpeisiin sopivaksi. Valitaan yhdessä sinulle sopiva hoitokokonaisuus.

Kaunistava kuorinta pehmittää ja kirkastaa ihon täydellisesti poistaen kuolleen ihosolukon jättäen ihon unelmanpehmeäksi. Kuorintahoito 68€

Vartalohieronta: hemmottele itseäsi ja ihoasi kokonaisvaltaisella vartalohieronnalla.

Vartalopakkaus: Body wrap hoikentava, kiintyttävä vartalopakkaus haluamaasi kehon ongelma kohtaan. Voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä esim. käsivarret tai käärehoito alavartalolle. Hoito poistaa selluliittiä ja turvotusta, tasoittaa- sekä kiinteyttää ihoa. Hinta alavartalolle 106€/ hoidon yht.89€, käsivarret 60€/hoidon yht. 45€.

Hoikentava Aromatic Body Minceur on kolmivaikutteinen erikoishoito: eteerisillä öljyillä tehtävä hieronta stimuloivat rasva-aineen vaihduntaa ja Saunamask-naamio poistaa nesteitä ja kuona-aineita. Vartalo kiinteytyy ja tuntuu välittömästi kevyemmältä. Hinta 106€.

Hemmotteleva Aromatic Body Douceur: Sokeriruoko- ja kiwikuutetta sisältävä kuorinta pehmentää ja kirkastaa ihon jättäen sen unelmanpehmeäksi, sekä hieronta eteerisillä öljyillä rentouttaa mielen. Hoidon jälkeen ihon on satiininpehmeä ja kauniin kuulas. Hinta 85€.

Meikkaus/ meikkausopastus

Kauniina arkeen tai juhlaan! Meikki tulee olla kantajansa näköinen ja persoonaan istuva, Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva arki-, juhla- tai häämeikki. Jos haluat vinkkejä meikin tekoon tai uudistaa meikkaustapojasi, varaa henkilökohtainen meikkausopastus itsellesi.

Käsihoidot

Käsihoito on yleellinen mutta nopea hemmotteluhetki arjen keskellä. Minimanikyyrissä kädet ja kynnet hoidetaan noin 20 minuutissa upeaan kuntoon. Voidaan tehdä myös toisen hoidon yhteydessä. Sisältää: käsianalyysin, kynsien muotoilun, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan, kynnenvahvistajan/kiillotuksen.